Hvad kan vi?

SSP Forebyggelse & Vejldning tilbyder blandt andet:

• anonym rådgivning og vejledning til under 18-årige børn og unge samt deres forældre om blandt andet stof-/alkoholmisbrug og kriminalitet.

• 6 lokale SSP-konsulenter, som løser en række mangeartede opgaver med fokus på at sikre, at børn og unge i Esbjerg Kommune trives. Det er børnene, de unge og deres familier, der er i fokus, og nogle af de vigtigste samarbejdspartnere er politiet, skoler, klubber, frivillige og erhvervsdrivende i lokalområdet.

• gæstelærerfunktion på kommunens skoler, 0.,  6., 7., og 9. klassetrin, eventuelt med tilhørende forældrenetværksarrangementer. Disse opgaver varetages af forebyggerne

• "Stil Spørgsmål til Projekt" - for elever og studerende, der skriver opgave om misbrug og kriminalitet.

• "De voksne taler sammen" - gratis tilbud om Forældre Back-up til alle 3. klasser i Esbjerg Kommune.

• Konsulent-/sparringsfunktion i forhold til andre professionelle, der arbejder med børn og unge, og til forældre. Du kan henvende dig til SSP-konsulenterne eller til forebyggerne.

• konsulent-/sparringsfunktion i forhold til rocker-/banderelaterede spørgsmål og problematikker. Henvendelse herom til specialkonsulent Søren Hansen.