3. klasse

De voksne taler sammen. Øv!

For børnene i en klasse er det måske nok lidt træls, når de voksne taler sammen - for så er det ikke så nemt at slippe afsted med at "alle de andre må"! Samtidig viser al erfaring dog, at selv om det er træls, er det også trygt, når forældrene kan kontakte hinanden om stort og småt. Børnene trives, når der er tydelige voksensignaler, og det bliver der bedst, hvis man kender hinandens holdninger.

Hvordan kommer man i gang med at danne et forældrenetværk?
Det er aldrig for sent - men erfaringen er, at jo tidligere, man får dannet et forældrenetværk i klassen, jo bedre. Ofte kan det være sværere at komme i gang, hvis der først er opstået problemer eller uoverensstemmelser. Derfor tilbyder SSP Forebyggelse & Vejledning "Forældre Back-up". Et gratis tilbud om en netværksaften for forældre med børn i 3. klasse i Esbjerg Kommune.

Har I lyst til at få besøg af en Back-up'er og komme godt i gang med netværksarbejdet? Så book et arrangement!

Vores børn går ikke i tredje klasse, men vi vil gerne vide mere om forældrenetværk...
I er altid velkomne til at kontakte en af forebyggerne hos SSP  Forebyggelse & Vejledning for råd og vejledning om etablering af netværk. Vi kommer også gerne ud til jer som del af et gæstelærerbesøg for 7. klasserne.

Måske kunne du tænke dig at blive Forældrebackup'er?
Vi er altid på jagt efter nye medlemmer til korpset af Backup'ere. Hvis du vil være med må du ikke til daglig arbejde med børn eller unge, og så skal du have børn i den aktuelle alder (dvs. omkring 3. klasse). Du tilmelder dig lige her